Antena Căutare

Bogatia, motiv de frica pentru Rodica Popescu Bitanescu! Vezi prin ce a trecut artista in perioada facultatii!

Duminica aceasta, la Gabi Firea Show, Rodica Popescu Bitanescu vine alaturi de indragita prezentatoare cu povesti dintr-o viata spectaculoasa. S-a nascut intr-o familie instarita, si-a urmat pasiunea si a transformat-o intr-o profesie, a intalnit marea dragoste, insa viata a confruntat-o cu numeroase obstacole si provocari.

Oricat de neobisnuita ar parea acum experienta ei, intr-un context in care multi copii din familii instarite afiseaza ostentativ avutia parintilor, Rodica Popescu Bitanescu va povesti despre acea perioada cand bogatia familiei ei devenise motiv de frica. Pe toata perioada facultatii, actrita a trait cu aceasta teama, tinand secret trecutul ei, ocupatia sau veniturile parintilor. In acele vremuri, lipsa de discretie ar fi putut-o costa, printre alte lucruri, chiar propria cariera. Din pacate, la un moment dat, familia actritei a cunoscut si amara decadere, pierzand averea odata cu nationalizarea.

Acesta este doar un fragment din povestea de viata a artistei care a adus zambetul pe buzele intregii Romanii. Viata i-a oferit insa si extraordinar de multe bucurii, intamplari despre care va vorbi duminica aceasta, de la 13.30, la Gabi Firea Show.

Telespectatorii Antena 1 vor putea afla mai multe informatii accesand pagina oficiala a emisiunii gabifireashow.a1.ro sau pagina de Facebook, facebook.com/gabifireashow.

De mai bine de 18 ani, Antena 1 este unul dintre cei mai importanti competitori pe piata media din Romania, statut castigat prin respectul pentru telespectatorii pe care i-a tinut mereu aproape. Cu o echipa de oameni deosebiti in spatele camerelor, cu vedete indragite si formate de succes, Antena 1 isi mentine pozitia de lider in programe de divertisment, dand viata spectacolului si oferind inspiratie pentru milioane de telespectatori. Antena 1 face parte din cel mai important grup de media romanesc, dezvoltat organic din resurse proprii, pentru care performanta ramane o valoare constanta.

Best of In puii mei, duminica aceasta, de la 20.20!... Intact Media Group pune la dispozitie platformele sale media pentru sustinerea tinerilor talentati...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x