Antena Căutare

Pățania unei românce care a vizitat Barcelona. Vacanța a devenit un coșmar după o discuție cu un bătrânel. Ce s-a întâmplat

O tânără a povestit cum i-au fost furate bunurile pe aeroportul din Barcelona de un bătrânel simpatic, cu care s-a oprit să vorbească.

colaj de imagini cu o femeie cu borseta si un barbat in varsta Galerie
O tânără a povestit cum i-au fost furate bunurile pe aeroportul din Barcelona de un bătrânel simpatic, cu care s-a oprit să vorbească. | Shutterstock.com

O tânără româncă și-a plănuit cu atenție o vacanță în Spania. Voia să viziteze Barcelona împreună cu o prietenă, dar nu se aștepta ca totul să se transforme într-un coșmar.

Citește și: Ce nume se sărbătoresc de Sfântul Gheorghe. Lista completă a numelor care își serbează onomastica

Pățania unei românce care a vizitat Barcelona.Vacanța a devenit un coșmar după o discuție cu un bătrânel. Ce s-a întâmplat

Tânăra s-a îmbarcat în avion cu prietena și, la scurt timp de la aterizare, cele două s-au oprit să fumeze. În acele momente, au fost abordare de un bătrân, cu vârsta de 70 de ani. Au socializat cu el, fără ca măcar să se gândească ce avea să urmeze.

”Hoții din Spania tocmai ce mi-au dat o țeapă de 3.000 de euro. Singurul lucru pe care îl mai dețin din vacanța aceasta frumoasă este declarația de la Poliția din Barcelona. Tot ce am la mine în această vacanță este această rochie de pe mine, încălțările, bijuteriile, acești ochelari și telefonul cu care filmez. Orice altceva s-a dus.

Fumam alături de prietena mea în parcarea aeroportului din Barcelona. Eu sunt o persoană foarte atentă de fel. Nu am pierdut în 22 de ani de viață nici măcar o pereche de chei. Nimic. Vine la noi un domn de 70 de ani, îmbrăcat foarte bine care vorbea italiană.

Prietena mea i-a răspuns în italiană. Termin țigara și îi spune prietenei ‘Hai să chemăm un (n.r. mașina de ridesharing)’. Și când încerc să-mi ridic geanta, nicio geantă! Bătrânelul acela m-a făcut de 3.000 de euro”, a povestit ea.

Citește și: Rezultatele Loto duminică, 21 aprilie 2024. Câștiguri la Joker și Loto 6/49. Ce report e în joc pentru extragerile de joi

Într-o clipă de neatenție, vârstnicul i-a furat geanta în care se aflau bunuri în valoare de 3000 de euro. Femeia a realizat că îi lipsește și a decis să alerteze autoritățile.

Se pare că în geantă se aflau laptopul, bijuteriile și produsele cosmetice. În doar o secundă, hoțul în vârstă a lăsat-o fără bunuri în valoare de aproximativ 15.000 de lei.

„De ce spun 3000 de euro? Pentru că aveam o geantă foarte scumpă în bagajul acela, aveam un laptop nou, aveam machiaje în jur de vreo 500 de euro, bijuterii și zero lei. Nu aveam niciun card, sau portofel, sau un leu pe care el să mi-l fure. Probabil tot bagajul va fi aruncat la gunoi și el va lua doar laptopul.”, a clarificat fata cu tristețe pe Tiktok.

Tânăra a povestit totul pe Tiktok, acolo unde a lansat un avertisment pentru cei care vor să viziteze Spania.

Citește și: Cazul Mădălin Paul. Presupusul amant al Narcisei Modringa rupă tăcerea. Ce spune despre relația lor și tânărul decedat

Ce nume se sărbătoresc de Sfântul Gheorghe. Lista completă a numelor care își serbează onomastica... Situație neașteptată în Târgu-Jiu! O mașină a rămas blocată în service din cauza lucrărilor de pe stradă | VIDEO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x