Antena Căutare

Oficial: Finala Europa League, zi de vacanta pentru elevii din Capitala

Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti a anuntat ca in 9 mai, cand are loc Finala Ligii Europa, cursurile vor fi suspendate in toate scolile din Capitala, in urma solicitarii primarului general Sorin Oprescu.

UPDATE! "Conducerile unitatilor de invatamant vor lua masuri pentru recuperarea intensiva a materiei, astfel incat sa fie asigurata parcurgerea integrala a programelor scolare pana la sfarsitul anului scolar", a precizat Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti intr-un comunicat de presa.


Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu a propus ca ziua de 9 mai, in care are loc finala Europa League, sa fie libera pentru elevii din Bucuresti, solicitarea fiind transmisa Inspectoratului Scolar si Ministerului Educati


"Am cerut ministrului Invatamantului si Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti sa declare data de 9 mai zi libera pentru toate unitatile de invatamant din Capitala. Urmam modelul organizarii in Bucuresti a summit-ului NATO, ne luam toate masurile pentru ca sosirea celor cateva zeci de mii de turisti sa nu blocheze Bucurestiul", a declarat Oprescu.

Finala Ligii Europa, dintre Atletico Madrid si Athletic Bilbao, este programata pe 9 mai, de la ora 21.45, pe Arena Nationala.

Organizarea la Bucuresti a finalei Europa League va genera intre 30 si 40 de mii de turisti si va aduce incasari de 30 de milioane de euro, cele mai multe dintre acestea fiind in domeniile turismului si alimentatiei publice, potrivit Federatiei Romane de Fotbal.

Muncitor mort pe un santier din Craiova... Finala Europa League blocheaza Bucurestiul. Vezi restrictiile de trafic!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x