Antena Căutare

Judecătoarea Ancuța Ioana Popoviciu face o nouă gafă în timpul procesului din cazul 2 Mai. Ce a întrebat la cel mai recent termen

Părinții victimelor tragediei din localitatea 2 Mai, dar și tinerii care au supraviețuit accidentului provocat de Vlad Pascu, tânărul care a urcat la volan fiind sub influența substanțelor interzise, au depus mărturie în cadrul zilei de astăzi, 9 mai, la Judecătoria Mangalia.

colaj judecătoarea ancuța ioana popoviciu, roberta dragomir, sebastian olariu, vlad pascu suflând în fiolă
Nou termen de judecată în cazul tinerilor uciși de Vlad Pascu în localitatea 2 Mai | Facebook, Antena 1

Judecătoarea Ancuța Ioana Popoviciu încă se ocupă de cazul în care este anchetat Vlad Pascu, după ce tânărul a ucis două persoane și a rănit mai multe într-un accident teribil produs în vara anului trecut.

Aceasta a apărut în fața Consiliului Superior al Magistraturi în urmă cu câteva săptămâni, după ce Inspecția Judiciară a cerut suspendarea judecătoarei.

Ancuța Ioana Popoviciu a întrebat într-un termen anterior dacă Sebastian Olariu este în sală și a cerut să îi prezinte buletinul. Sebastian Olariu este una dintre victimele care și-au pierdut viața, după ce Vlad Pascu a intrat în plin cu mașina în grupul de studenți de pe marginea drumului.

Cu toate acestea, cererea de sancțiune a fost respinsă, judecătoarea continuând să-și exercite meseria.

Citește și: Vlad Pascu, sancționat disciplinar în închisoare. Cum a fost pedepsit și de la ce a pornit

Judecătoarea Ancuța Ioana Popoviciu face o nouă gafă în timpul procesului. Ce a întrebat la cel mai recent termen

În cursul zilei de 9 mai, familiile victimelor din tragicul accident au depus mărturie la Judecătoria din Mangalia.

Aceeași judecătoare a întrbat-o pe mama Robertei Dragomir, cea de-a doua victimă care și-a pierdut viața în accident, dacă a fost prezentă la înmormântarea tinerei.

„m fost, e copilul meu, dar nu am putut să o văd atunci, sicriul era sigilat. Era atât de zdrobită în accident, că nici nu a putut fi îmbrăcată. Eu mi-am văzut ultima oară fata în momentul în care a plecat de acasă”, a răspuns Livia Dragomir, conform unei surse.

Aceasta nu este singura întrebare care i-a uluit pe cei aflați în sală. Judecătoarea Ancuța Ioana Popoviciu a vrut să știe ce consecințe a avut Livia Dragomir, în urma accidentului.

Citește și: Ce se întâmplă cu sentința lui Vlad Pascu. Judecătoarea a redus pedeapsa, după ce tânărul și-a recunoscut faptele

„Să-ți plece copilul la mare și să-ți moară, să-ți amintești ultimele ei vorbe, «Pa, mami, ne vedem luni!» și să știi că acea luni nu va mai veni. Cum credeți că mă simt?” a răspuns femeia îndurerată.

Aceasta a dezvăluit că se teme de fiecare dată când îi sună telefonul, deoarece sora sa a sunat-o pentru a-i aduce la cunoștință moartea fiicei.

Livia Dragomir nu a fost singura care a depus mărturie astăzi la Tribunalul Mangalia. Alături de ea au fost soțul și mama sa, dar și părinții lui Sebastian Olariu, una dintre rudele tânărului și Cristina și Alex, celelalte două victime ale lui Vlad Pascu, care au scăpat cu viață.

Citește și: Cine e judecătoarea din cazul Pascu. Cât câștigă Ancuța Ioana Popoviciu, cea care a întrebat dacă Sebi Olariu e prezent în sală

În urma accidentului din localitatea 2 Mai, de la data de 19 august 2023, trei tineri au fost rpniți, iar doi au decedat. Roberta Dragomir, în vârstă de 20 de ani, și Sebastian Olariu, de 21 de ani, erau studenți la Facultatea de Geografie din București. Acum părinții și apropiații lor cer justiției dreptate.

Vlad Pascu a fost trimis în judecată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Mangalia, sub acuzațiile de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe şi părăsirea locului accidentului. Acesta se află în arest preventiv.

În cursul zilei de 8 mai, Vlad Pascu a fost sancționat disciplinar, după ce a acordat un interviu ilegal.

Vezi mai multe ştiri de ultimă oră pe observatornews.ro

Vlad Pascu, sancționat disciplinar în închisoare. Cum a fost pedepsit și de la ce a pornit... Un supermaket din România oferă 1 leu pentru fiecare sticlă reciclată, în loc de 50 de bani. Oferta e limitată...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x