Antena Căutare

Pont pentru domni! Locul unde fllorile de 8 Martie sunt la cele mai bune prețuri

Mai este puțin până la 8 Martie, iar florile sunt foarte căutate în această perioadaă. Anul acesta, florarii spun că au scăzut prețurile, cu toae acestea clienții susțin că ele sunt cam mari.

Mai este o zi până când vom spune "La mulţi ani, mama!" şi vom dărui celor care ne-au crescut cel puţin o floare! Bineînţeles, domnii nu-şi vor uita nici iubitele sau colegele de muncă. Pieţele sunt pline de cadouri parfumate: zambile, lalele, tuberoze sau narcise. Şi, dacă în pieţe, preţurile sunt poate prea mari pentru buzunarele multor români, există variante: serele de flori.

Flori mai ieftine anul acesta de 8 Martie

Cu toate că florarii declară că prețurile sunt mai mici decât anul trecut, cumpărătorii se plâng totțuși de prețul piperat al acestora.

Anna Roman a primit un cadou de zeci de mii de euro de 8 Martie!

Anul trecut România a importat flori de peste 130 de milioane de euro din Ungaria, Olanda și Italia.

Urmăriți toată știrea, prezentată de Observator.

Buzău: Peste 60 de elevi şi profesori au fost testaţi, după ce un adolescent a fost diagnosticat cu TBC... Cadoul perfect de 8 Martie. Ce daruri pregătesc bărbații, partenerelor de Ziua Femeii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x