Antena Căutare

FOTO! PDL-ul a "furat" startul inainte de inceperea campaniei electorale pentru locale

Mai sunt 6 zile pana la inceputul oficial al campaniei electorale pentru alegerile locale, insa partidul democrat-liberal a "furat" iarasi startul in Capitala. Mai multe bannere ale PDL-ului, si billboarduri impotriva lui Sorin Oprescu apar pe peronul de la metrou, dar si la iesirile din subteran.

Mesajul publicitar promovat la metrou, "Ai un proiect pentru Bucuresti? Inscrie-l si poti castiga un loc in consiliul general al Capitalei din partea PDL", este de culoarea verde, noua linie cromatica a partidului democrat-liberal. De asemenea, sunt prezente si insemnele PDL-ului.

In plus, la iesirea de la metroul Politehnica este prezent un alt billboard cu mesaj anti-Oprescu "Bucurestiul lui Oprescu: 43% dintre strazile Bucurestiului nu sunt asfaltate".

Si candidatul partidului, Silviu Prigoana a inceput campania electorala "cu pliciul", inca din aprilie, cu doua saptamani inainte de startul oficial al intrecerii pentru castigarea alegerilor locale.

Mesajul sau electoral, "Plici de-aici vine Prigoana", care se doreste unul mascat, trimite catre site-ul de campanie.

Vezi mai jos mai multe fotografii cu afisele electorale!

Foto: A1.ro

Guvernul Ponta, audiat si supus votului luni... Programul Guvernului Ponta propune plata medicilor in functie de performante...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x