Antena Căutare

I-a cerut soțului o fotografie cu bebelușul celui mai bun prieten al său, dar a rămas surprinsă de ce era în ea. A povestit totul

Un clip video în care o femeie arată o imagine pe care a primit-o cu bebelușul abia născut al unui prieten a stârnit isterie pe internet. Iată despre ce este vorba!

I-a cerut soțului o fotografie cu bebelușul celui mai bun prieten al său, dar a rămas surprinsă de ce era în ea. A povestit totul
I-a cerut soțului o fotografie cu bebelușul celui mai bun prieten al său, dar a rămas surprinsă de ce era în ea. A povestit totul | Captură TikTok

Suzanne Lambert, în vârstă de 32 de ani, a povestit că cel mai bun prieten al soțului ei a devenit de curând tată. Fiind nerăbdătoare să vadă bebelușul, femeia spune că i-a cerut partenerului de viață, în vârstă de 36 de ani, o fotografie cu nou-născutul, dar a fost surprinsă de ce a primit în schimb. Iată de ce!

Citește și: O femeie și-a pierdut viața după ce a căzut într-un vulcan. Cum a ajuns în situația respectivă

O femeia i-a cerut soțului o poză cu bebelușul celui mai bun prieten al său, dar a fost surprinsă de ce era în ea

Ulterior, Suzanne Lambert a postat fotografia și pe TikTok și a adunat, inițial, 1,3 milioane de vizualizări. În poză se vede bebelușul dormind în pătuț, însă fața lui nu este vizibilă.

„Stăteam la masă în bucătărie și am început să râd în hohote, crezând că e o glumă și că urmează să văd o altă poză. Dar apoi mi-am dat seama repede că nu era cazul când soțul meu a fost confuz de ce râdeam.”, a relatat ea pentru newsweek.com./„Eram pe jos de râs.”, a spus ea în videoclipul postat.

Suzanne a explicat că niciunul dintre cei doi bărbați nu a văzut nimic ciudat în imaginea respectivă, ceea ce a adăugat la amuzamentul ei.

„Faptul că fotografia este făcută de pe monitorul pentru bebeluși a făcut totul și mai amuzant. Știu că Jay are sute de poze cu bebelușul său pe telefon, poate că a vrut să trimită una care să pară autentică sau luată pe moment.”, a adăugat femeia, potrivit sursei citate.

„Eram pe jos de râs”

Chiar dacă pentru multe femei de pe TikTok a fost evident ce era amuzant la fotografia respectivă, soțul ei nu a reușit să înțeleagă de ce partenera lui râdea.

„Am încercat să-i explic că voiam să văd cu adevărat bebelușul, nu doar o dovadă a existenței sale, dar el tot nu a înțeles de ce fotografia nu era ok (și încă crede că e în regulă). Asta m-a amuzat cel mai tare - diferența dintre nivelul de atenție la detalii dintre prietenii lui și ai mei.”, a mai spus Suzanne Lambert.

În cele din urmă, femeia a decis că cel mai bine ar fi să aștepte să îl întâlnească pe bebeluș în persoană decât să încerce din nou să obțină o poză bună. Videoclipul a strâns, în primă fază, peste 179.000 de like-uri și 3.000 de comentarii.

„Se vede mai mult fața pisicii decât a bebelușului.”/„Așa a fost și soțul meu când a născut prietenul lui. Nu a știut nici numele, nici sexul bebelușului, așa că am verificat pagina bunicii pe Facebook și am aflat tot.”/„Cred că încerca să facă o poză cu pisica și întâmplător era un bebeluș în cameră.”, au fost câteva dintre comentariile scrise de internauți la postarea femeii, potrivit newsweek.com.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: O femeie și-a eliminat soacra din poza de la nuntă, iar soțul s-a enervat teribil. De ce a procedat astfel și ce i-a spus soacra

Cât câștigă o tânără care lucrează ca sirenă. Ce presupune meseria ei... Ce a putut găsească o mamă în camera fiicei care spunea că aude „monștri”. Trăiau în peretii casei!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x