Antena Căutare

Dani Oţil, şocat de preţurile la haine şi încălţăminte din magazinele din mall! "Am văzut niște adidasi la preț de Golf 5!"

Dacă în emisiunea de joi a povestit că iubita lui este o gurmandă desăvârșită, acum, Dani Oțil a dezvăluit că a fost la bowling, însă drumul până acolo a fost presărat cu tentații. 

În cadrul emisiunii de astăzi, Dani Oțil a povestit că a mers la mall, la bowling, însă până să ajungă acolo a trebuit să aibă grijă de partenera lui, care era tentată să facă cumpărături.

Sărbătoare la Neatza cu Răzvan și Dani! Vlădutz a adus de acasă un set de cești turcești vechi de 20 de ani: ”Nu s-a mai băut din ele!”

”Ce, Răzvane, eu am bani de bowling? Tu știi pe unde trece drumul spre bowling? Dacă îți spun... E un magazin acolo...Ar trebui să fie închis. Ar trebui să pichetăm în fața lui. Am văzut niște încălțări la preț de Golf 5. Patru matizuri nu fac cât ăia 2 adidais. Si sunt adidasi. Dacă o să auziți de un atentat la mall, să știți că eu am fost. M-am detonat acolo”, a spus el.

Smiley News - Neatza cu Răzvan și Dani. Momentul în care deputații turci s-au luat la pumni în Parlament. De la ce a por... Horoscopul zilei, 9 martie 2020. Atenționări pentru o zodie care trece prin niște schimbări interioare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x