Antena Căutare

Reality show-ul matrimonial Mireasa, ediţie specială de Paşte. Maria Cârneci petrece a doua zi de Paşte în casa Mireasa

De Sărbătoare, echipa Mireasa le-a pregătit telespectatorilor o ediţie specială a reality show-ului matrimonial de la Antena 1.

Colaj cu Simona Gherghe Galerie
Reality show-ul matrimonial Mireasa, ediţie specială de Paşte | Antena 1

Concurenţii aflaţi în cursa pentru marele premiu în valoare de 40.000 de Euro vor face ultimele pregătiri pentru sărbătorile pascale, pe care le vor petrece împreunã în casă. Maria Cârneci le va fi alături la masa de sărbătoare, ȋn a doua zi de Paște.

Mult așteptatul iepuraș nu va lipsi din ediţia specială de sărbătoare, concurenţii așteptând cu sufletul la gură să vadă dacă le va aduce o salvare de la eliminare. Concursurile de sărbătoare vor face și ele deliciul concurenţilor, iar emoţiile îşi vor face şi ele simţite prezenţa, deoarece chiar în prag de sãrbãtoare concurenţii vor primi mesaje emoţionante de la cei dragi, prin videocall.

Citește și: Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri

Reality show-ul matrimonial Mireasa, ediţie specială de Paşte

În noaptea de Înviere, Lumina Sfântă va ajunge şi în casa Mireasa, iar concurenţii vor putea urmări slujba de Înviere. Duminică vor lua masa în familie în casa Mireasa, masă de la care nu vor lipsi preparatele tradiţionale. Luni, în a doua zi de Paşte, de la ora 14:00, într-un decor de sărbătoare, Maria Cârneci le va trece pragul casei. Urmăritoare a proiectului, aceasta va lua masa împreună cu concurenţii Mireasa şi va dezbate alături de ei momente din cadrul reality show-ului matrimonial, în direct, la Antena 1.

Citește și: Mireasa sezon 9, 1 mai 2024. Liviu și Delia au intrat în direct după ce au lipsit în timpul emisiei. Ce au transmis de ziua lor

Marian Pavel și Dana, iubita lui, vor fi nași pentru Ela și Petrică Nemeș, câștigătorii sezonului 4 Mireasa: „Să vină nu... Mireasa sezon 9, 2 mai 2024. Antonia a intrat în direct prin telefon la Mireasa. Ce i-a spus lui Cristian...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
Ultimele știri
x