Antena Căutare

Mireasa sezon 9, 1 mai 2024. Ionela, deranjată de comentariile Nataliei la adresa ei: „Ea era mai mult atrasă de șofer”

Natalia a spus că din punctul ei de vedere Ionela a flirtat cu șoferul care le-a dus pe amândouă la realizarea filmulețului de prezentare înainte de a intra în casa Mireasa.

Colaj cu Ionela și Natalia Galerie
Ionela, dranjată de comentariile Nataliei la adresa ei: „Ea era mai mult atrasă de șofer” | Antena 1

După plecarea Ionelei, Natalia a făcut câteva comentarii la adresa brunetei: „Când n-am dus la cartea de vizită ea era mai mult atrasă de șofer”.

Citește și: Mireasa, sezon 9. Ce s-a întâmplat, de fapt, între Ionela și Albert, după ce fata a decis să plece: „În ochii mei s-a reabilitat”

Ionela, deranjată de comentariile Nataliei la adresa ei: „Ea era mai mult atrasă de șofer”. Cum a explicat bruneta gestul pe care colega ei l-a numit „flirt”

Ionela a fost afectată de vorbele Nataliei și a discutat cu doamna Mariana, explicându-i că șoferul a întrebat-o ceva, iar ea a răspuns: „Acum pot să zic și eu că șoferul a dus-o pe ea și i-a cumpărat shaorma. Eu nu pot să zic? Astea sunt vorbe de doi bani! Eu când am auzit chestiile astea am tras o concluzie despre ea”, i-a spus Ionela doamnei Mariana.

„În mașină șoferul a spus că putem să venim una dintre noi în față să nu ne înghesuim în spate că nu ne mănâncă, iar Ionela a spus: „Și dacă te mănânc eu?” E flirt din punctul meu de vedere”, a povestit Natalia.

„Eu sunt o fire mai glumeață și am glumit. Care e problema?”, i-a răspuns Ionela Nataliei.

„Nu mi s-a părut frumoasă plecarea ei și părarea mea mi s-a schimbat despre ea”, a spus Natalia.

„Îi place de Albert și o roade. Poate a vrut ea să fie sărutată din prima”, a spus Ionela.

„Eu nu m-aș fi sărutat din prima”, a spus Natalia.

Citește și: Fotografia rară cu Simona Gherghe din copilărie. Cum arăta prezentatoarea de la Mireasa când era mică | Foto

Mireasa - ritmul inimii, de luni până vineri, de la ora 14:00

Nouă fete şi nouă băieţi au pășit la începutul sezonului în Casa Mireasa, locul unde ritmul inimii se va accelera, în căutarea marii iubiri. Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine astăzi, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1.

”Venim cu o mulţime de surprize şi cu un record în ceea ce priveşte prezenţa mamelor în emisiune: nu mai puţin de 8 mame spun <prezent> alături de băieţii lor în Casa Mireasa. Mai exact, toţi băieţii români vin însoţiţi de mame. Pentru cel de-al nouălea concurent, păstrăm misterul până la premieră. Le mulţumim telespectatorilor pentru fidelitate şi îi aşteptăm să ne fie alături, de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1”, dezvăluie Simona Gherghe.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Mireasa sezon 9, 1 mai 2024. Vlad și Valentin, conflict în casa băieților: „Nu-mi vorbești tu mie de bun simț!”... Mireasa sezon 9, 1 mai 2024. Liviu și Delia au intrat în direct după ce au lipsit în timpul emisiei. Ce au transmis de z...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
Ultimele știri
x