Antena Căutare

De Moș Nicolae, Mihaela și Constantin de la ”Mireasă pentru fiul meu” au făcut anunțul! Fanii: „Gata,ne-ați dat vestea cea mare!”. De data asta, chiar merită să dai click și să te bucuri de bucuria lor!

Mihaela și Constantin, foștii concurenți de la  ”Mireasă pentru fiul meu”, sunt mai fericiți ca oricând! Și asta pentru că vor deveni soț și soție! Chiar dacă nu au reușit să se căsătorească în Marea Finală, amorezii au luat decizia de a-și uni destinele.

Mihaela și Constantin, foștii concurenți de la ”Mireasă pentru fiul meu”, sunt mai fericiți ca oricând! Și asta pentru că vor deveni soț și soție! Chiar dacă nu au reușit să se căsătorească în Marea Finală, amorezii au luat decizia de a-și uni destinele.

Anunțul a fost făcut de Costi pe Fcaebook. Tânărul a făcut o poză verighetelor, simbolul unirii celor doi în fața lui Dumnezeu.

Mihaela și Constantin își fac declarații de dragoste în fiecare zi, se iubesc și nu se văd decât unul alături de celălalt.

”Până să intrăm în casă, eram niște oameni obișnuiți și lumea nu ne cunoștea. Acum, lumea ne recunoaște pe stradă, ne strigă pe nume”, a mărturisit Constantin. Celebritatea nu i-a transformat deloc, cei doi foști concurenți au rămas la fel de modești și deschiși. Iar fanii de abia așteaptă să-i vadă soț și soție!

Fetele de la "Mireasă pentru fiul meu" nu s-au mai putut abţine şi şi-au aruncat cuvinte grele... Război total la "Mireasă pentru fiul meu". Ali către Andrada: "Nemachiată, eşti singura femeie din casa a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x