Antena Căutare

The Free Tenors vin să în(cânte) pe scena iUmor, într-o ediție specială difuzată duminica aceasta, de la 20:00, la Antena 1

Duminica aceasta, de la 20:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, într-o ediție cu totul specială a emisiunii iUmor, în care va fi ales Președintele Juriului, telespectatorii vor putea urmări o o serie de momente spectaculoase, puse în scenă de vedete autohtone, inspirate din politica românească.

colaj foto The Free Tenors  iumor Galerie
The Free Tenors revin pe scena iUmor, într-o ediție specială difuzată duminica aceasta, de la 20:00, la Antena 1 și în AntenaPLAY | Antena 1

Cezar Ouatu, Andrei Duțu și Mihai Raicea, membrii primei trupe de stand-up comedy muzical - The Free Tenors - vin pe scena iUmor, în cadrul celei de-a treisprezecea ediții a show-ului de umor de la Antena 1, care va fi difuzată duminica aceasta, de la 20:00 și oferă un super show de stand-up comedy muzical.

The Free Tenors revin pe scena iUmor, într-o ediție specială difuzată duminica aceasta, de la 20:00, la Antena 1 și în AntenaPLAY

,,Ei sunt amuzanți și plini de energie, de fiecare dată! Sunt super tonici!”, a declarat Cătălin Bordea, după ce a ascultat imnul pregătit de cei trei artiști. Mai mult, în momentul în care a aflat că au lansat și piesa ,,Cuc”, juratul a recunoscut: ,,De acum, așa îmi va suna telefonul! Vreau să vă spun că mi-ar plăcea să deschideți fiecare ediție, pentru că ne dați o stare foarte bună!’’.

Citește și: Ediție specială iUmor de Paște, România ești campioană, sezonul 16, 5 mai 2024. Doina Teodoru: „Haina nu face pom, dar omul (...)”

Întregul moment susținut de trupa The Free Tenors, despre care Delia a mărturisit că: ,,Foarte bun imnul iUmor interpretat de ei, mereu mi-e dor să-i ascult! Mie îmi plac momentele lor de fie are dată când vin la noi, pentru că sunt acordate, armonizate și este tare plăcut să-i asculți!”, va putea fi urmărit duminică seara, într-o ediţie specială, începând cu ora 20:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Despre iUmor sezonul 16. Show-ul se vede în fiecare duminică, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.6 milioane de abonați la canalul de YouTube, a dat startul noului sezon și îi aduce în rolurile de prezentatori pe Emi și Cuza, care sunt în sezonul 16 alături de concurenți în culisele show-ului. Alături de Delia, Cheloo, Cătălin Bordea și Cosmin Natanticu, Andrei Ungureanu, zis și Omul cu Tourette, pornește sezonul acesta cursa pentru Prezidențiale.

Cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii, dar și numeroase surprize, printre care bonusuri atractive și alegerea unui Președinte iUmor, fac deliciul juraţilor, dar și al telespectatorilor în cel de-al 16-lea sezon iUmor – Alege comedia, care se vede în fiecare duminică de la 20:00, la Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Citește și: Ediție specială iUmor de Paște, România ești campioană, sezonul 16,5 mai 2024. Romică Țociu și Cornel Palade, înțepături ”subtile”

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x