Antena Căutare

iUmor sezonul 16, 28 aprilie 2024. Timi a lăsat deoparte emoțiile. Cheloo: „Nu pui problema cum trebuie”

Timi are 37 de ani, este din Vaslui și se declară casnic. A venit la iUmor să-și înceapă cariera în stand-up comedy.

colaj piticul timi pe scena iumor, juriul iumor: delia, cheloo, cătălin bordea, cosmin natanticu Galerie
Alege comedia în fiecare duminică, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY | Antena 1

S-a dat startul campaniei electorale. În sezonul 16 iUmor - Alege comedia, se va vota Președintele comediei! În fiecare duminică, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY. Fiecare vot contează!

Este prima oară când face stand-up comedy, însă asta nu-l dă înapoi pe Timi. A ales să se surprindă și pe sine și urcă pe scena iUmor.

Citește și: iUmor sezonul 16, 21 aprilie 2024. Andreea Diță revine pe scenă cu un text shakeasperian. Natanticu: „Ce cojones aveai pe scenă”

iUmor sezonul 16, 28 aprilie 2024. Timi a lăsat deoparte emoțiile. Cheloo: „Nu pui problema cum trebuie.” Ce crede juratul că a lipsit

„Sunt avantaje și dezavantaje când ai înălțimea mea. Un avantaj este că aștept niciodată la rând, pot să mă strecor printre oameni ca un motoscuter printre mașini”, spune concurentul.

„Un dezavantaj este că n-ajung niciodată la rafturile de sus în supermarket. Când merg la cumpărături trebuie să mă transform în Spiderman.”

„Eu trăiesc pe social, n-am ce face”, mai spune el.

„Când am spus că la mine în casă e un scurtcircuit, vecinii au crezut că mă uit la Formula 1 pentru pitici”, continuă Timi.

„Am frica asta de a fi confundat cu un copil”, mărturisește concurentul.

„Înc-o rugăminte pentru cei înalți: nu mă mai luați în brațe!” le transmite Timi.

Citește și: iUmor sezonul 16, 21 aprilie 2024. Eric Leclerc, moment senzațional pe scenă. Delia: „Așa putea fi Bordea dacă avea păr”

Timi, jurizare în ediția din 28 aprilie 2024 la iUmor

„Bravo”, spune Delia. „Gata, ai scăpat.”

„Relaxează-te! Mamă, ți-ai frecat mânuțele alea...”, spune Bordea.

„Eu n-am avut o problemă cu faptul că a fost emoționat”, spune jurata. „Am avut o problemă cu glumele voastre”, spune ea despre colegii de juriu.

„Ce faci la țară?” întreabă juriul.

„Cresc găini”, răspunde Timi.

„Sunt mari, sunt mici?” întreabă Cheloo.

Citește și: iUmor sezonul 16, 21 aprilie 2024. Florin Oancea revine pe scenă. Cătălin Bordea: „Zici că suntem la workshop de stand-up comedy”

„Cu ce te mai poți lăuda așa, în afară de găini?” întreabă Natanticu.

„Am doi căței”, răspunde Timi.

„Mici?” întreabă Cheloo. „Eu cred că nu pui problema cum trebuie. E clar că ești inteligent, e clar că faci asocieri foarte interesante, dar nu generează umor pentru că... ai pus problema greșit. Până la jumate, înțelegi? Cu limită. Limita nu generează decât... Mie nu mi-a plăcut, mi s-a părut slab pentru că încă n-ai luat decizia să faci autoironie până la capăt.”

„Eu nu sunt de acord cu asta. Nu cred că trebuie să te duci mai la capăt decât ai fost. Tu consideri care e capătul. Nu poate să considere altcineva pentru tine”, intervine Delia. „Mi se pare că ai potențial.”

„E prima oară când fac asta”, le mărturisește Timi.

„Cred că acest băiat este un om de bun-simț, de aceea nu-i iese. Pentru că nu știe și nu are forța să râdă cu adevărat de el”, argumentează Cheloo.

Astfel, Timi a primit două like-uri, de la Delia și Cosmin Natanticu, și două dislike-uri, de la Cheloo și Cătălin Bordea.

Citește și: iUmor sezonul 16, 21 aprilie 2024. Kuan Weu, glume despre Brexit și imigranți. Cheloo: „Și-a băgat ursulețul Panda în sarmaua ta”

Despre iUmor sezonul 16. Show-ul se vede în fiecare duminică, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.6 milioane de abonați la canalul de YouTube, a dat startul noului sezon și îi aduce în rolurile de prezentatori pe Emi și Cuza, care sunt în sezonul 16 alături de concurenți în culisele show-ului. Alături de Delia, Cheloo, Cătălin Bordea și Cosmin Natanticu, Andrei Ungureanu, zis și Omulcu Tourette, pornește sezonul acesta cursa pentru Prezidențiale.

Cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii, dar și numeroase surprize, printre care bonusuri atractive și alegerea unui Președinte iUmor, fac deliciul juraţilor, dar și al telespectatorilor în cel de-al 16-lea sezon iUmor – Alege comedia, care se vede în fiecare duminică de la 20:00, la Antena 1 şi în AntenaPLAY.

iUmor sezonul 16, 28 aprilie 2024. Profa trăsnită ne îndeamnă să privim spre cer. Cătălin Bordea: „Poți să transformi ap... iUmor sezonul 16, 28 aprilie 2024. Jessica Karlen, o Barbie nebunatică. Cătălin Bordea: „Mi-aș dori copii cu păr blond. ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x