Antena Căutare

Ediție specială iUmor de Paște, România ești campioană, sezonul 16,5 mai 2024. Rică Răducanu cucerește audiența cu umorul specific

Rică Răducanu participă la ediția specială iUmor de Paște, intitulată „România ești campioană”. La categoria „Excelență în sport”, faimosul portar își aduce aminte cu umor de tinerețe.

colaj rică răducanu, juriul iumor: delia, cheloo, cătălin bordea, cosmin natanticu Galerie
Alege comedia în fiecare duminică, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY | Antena 1

S-a dat startul campaniei electorale. În sezonul 16 iUmor - Alege comedia, se va vota Președintele comediei! În fiecare duminică, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY. Fiecare vot contează!

Românii sunt campioni la futsal. Celebrul Rică Răducanu urcă pe scena iUmor și fascinează audiența cu poveștile sale de viață.

Citește și: iUmor sezonul 16, 14 aprilie 2024. Norocel nu a tras lozul norocos. Cheloo: „Nu-mi vine să cred că vorbesc cu un sac de gunoi.”

Ediție specială iUmor de Paște, România ești campioană, sezonul 16, 5 mai 2024. Rică Răducanu cucerește audiența: „N-am fost frumos, dar aveam nasul mare”

Delia îl compară pe Rică Răducanu cu Natanticu: „Eu nu sunt cu fotbalul, dar mie-mi place. Mi se pare un om amuzant.”

„Cu priză la public”, completează Cosmin Natanticu.

Celebrul Rică Răducanu își deapănă amintirile pe scena iUmor. Juriul și publicul îl ascultă fără să-și ia ochii de la el.

„N-am fost frumos, dar aveam nasul mare”, spune celebrul portar.

Citește și: iUmor sezonul 16, 14 aprilie 2024. Andrei Fabian Stoica, manifest muzical. Cosmin Natanticu: „Dezamăgire totală”

Cosmin Natanticu este fascinat de prezența acestuia pe scenă ș profită pentru a-i pune diverse întrebări. Rică Răducanu răspunde cu mare plăcere și umor, intrând în jocul juratului.

„Nu te mai lua de Daniela că a fost a noastră”, i-o întoarce Rică juratului.

„Daniela e din generața de aur”, spune și Bordea.

„Mă interesează și faptele bune, glorioase”, intervine Cheloo. „Care a fost cel mai frumos moment al carierei? (...) Cel care nu vă afectează în niciun fel.”

„Jucam cu Elveția. (...) Am avut un noroc, și-au dat ăia autogol”, răspunde el.

Citește și: iUmor sezonul 16, 14 aprilie 2024. Daniela Tănase schimbă o scenă cu alta. Cosmin Natanticu: „Ce tare să-ți fi găsit un soț Gâscă”

„Mai mult de-o lună nu pot să stau nicăieri”, dezvăluie acesta, după ce relatează o întâmplare inedită din aeroport.

„Ceartă-te cu un om de genul ăsta. N-ai cum”, spune Cheloo.

„Numărul a fost extraordinar. Este o poveste frumoasă a unui om care a trăit în acele vremuri îndepărtate pe care cred astăzi în 2024 că mi le-aș fi dorit și eu”, spune juratul în culise.

Citește și: iUmor sezonul 16, 14 aprilie 2024. Adrian Balaban, doborât de emoții. Cătălin Bordea: „Ai repetat textul ăsta la șpriț?”

Despre iUmor sezonul 16. Show-ul se vede în fiecare duminică, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.6 milioane de abonați la canalul de YouTube, a dat startul noului sezon și îi aduce în rolurile de prezentatori pe Emi și Cuza, care sunt în sezonul 16 alături de concurenți în culisele show-ului. Alături de Delia, Cheloo, Cătălin Bordea și Cosmin Natanticu, Andrei Ungureanu, zis și Omul cu Tourette, pornește sezonul acesta cursa pentru Prezidențiale.

Cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii, dar și numeroase surprize, printre care bonusuri atractive și alegerea unui Președinte iUmor, fac deliciul juraţilor, dar și al telespectatorilor în cel de-al 16-lea sezon iUmor – Alege comedia, care se vede în fiecare duminică de la 20:00, la Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Ediție specială iUmor de Paște, România ești campioană, sezonul 16, 5 mai 2024. Oana Dragne și caloriile. Delia: „Eu mă ... Ediție specială iUmor de Paște, România ești campioană, sezonul 16, 5 mai 2024. Bucșă revine la iUmor cu un număr senzaț...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x