Antena Căutare

Robert Candoi a pariat pe ambiția lui și asta i-a adus un câștig, în sezonul 13! Ce i-au zis chefii și ce anunt a făcut

Robert Candoi a decis să participe și în sezonul 13 al emisiunii Chefi la cuțite. A pariat pe ambiția lui și asta i-a adus un câștig.

colaj foto cu robert candoi la chefi la cutite sezonul 13 Galerie
Robert Candoi a făcut un anunț surprinzător la Chefi la cuțite sezonul 13, în etapa de preselecții | Antena 1

Surpriză de proporții în sezonul 13 al emisiunii Chefi la cuțite! Robert Candoi s-a întors să participe pentru a 11-a oară. De data aceasta, jurații au avut o reacție neașteptată și, după primirea verdictului, concurentul a făcut chiar și un anunț important.

Robert Candoi a pariat pe ambiția lui și asta i-a adus un câștig, în sezonul 13! Ce i-au zis chefii și ce anunt a făcut acesta, în preselecții

De data aceasta, pentru a-i impresiona pe chefi, Robert Candoi a pariat pe un desert spectaculos și se pare că acest lucru i-a adus un câștig.

După 11 sezoane, acesta a primit trei cuțite și șansa de-a merge mai departe în bootcamp. Chefii au fost impresionați de desertul gustat și chiar l-au felicitat pe concurent pentru curajul dovedit de-a lungul timpului și pentru faptul că mereu a pariat pe el și pe forțele sale, fără să se lase păgubaș.

Citește și: Alina Fîntîneanu a renunțat la stomatologie și a plătit 23.000 de euro pe un curs de patiser! A pariat pe pasiune și a câștigat

„Azi a fost foarte frumos! Deci chiar nu mă așteptam să fie 3 cuțite. Acest cuțit înseamnă un nou început în sezonul ăsta, dar și un sfârșit pentru că este primul și ultimul din sezonul acesta, cel în care sunt cei patru chefi. Am o vârstă, sunt deja alb, intru în categoria bunicilor. Nu vreau să ratez șansa altora de-a veni”, a fost anunțul neașteptat făcut de Robert Candoi.

Robert Candoi la Chefi la cuțite sezonul 13

Robert Candoi la Chefi la cuțite sezonul 13

Totuși, fanii emisiunii speră că acesta va avea curajul să parieze din nou pe talentul său de-a surprinde și să participe din nou.

Casa Pariurilor încurajează concurenții să își învingă emoțiile și să aibă curajul de-a paria pe cele mai îndrăznețe preparate, căci acest lucru poate aduce o victorie! În sezonul 13 al emisiunii Chefi la cuțite, cei care au mizat pe gust și pe o prezentare surprinzătoare au primit șansa de-a merge mai departe în bootcamp.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 13 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Chef Orlando Zaharia, Chef Alexandru Sautner, Chef Richard Abou Zaki și Chef Ștefan Popescu au decis să scrie următorul capitol din bucătăria show-ului prezentat de Irina Fodor.

Astfel, la Chefi la cuțite, în noul sezon, cei patru jurați aduc în ringul culinar impresionanta lor experiență, fiind pregătiți să descopere noi talente în domeniul gastronomic, dar și să se întreacă în arena amuletelor, care aduce noutăți, începând cu acest sezon.

Fiecare Chef va primi un număr de puncte pentru preparatul său la întrecerile amuletelor, punctajul final fiind criteriul în funcție de care se va decide cine sunt Chefii care trec în etapa următoare, căci doar trei dintre cei patru jurați vor avea o echipă în etapa confruntărilor. Nu în ultimul rând, juratul care nu își va alcătui o echipă va decide în ce tabără va intra câștigătorul cuțitului său de aur.

Chefi la cuțite sezonul 13 aduce rețete savuroase, confruntări savuroase, momente delicioase și povești de viață surprinzătoare.

Edițiile integrale din sezonul 13 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 24 aprilie 2024. Geanina Crăciun a fost eliminată din sezonul 13. Ce reacție neașteptată a avut Richard... Richard Abou Zaki a pariat pe un ingredient neobișnut în primul battle de la Chefi la cuțite sezonul 13. Ce a ales să gă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x