Antena Căutare

Chefi la cuțite, 7 mai 2024. Irina Fodor, anunț important despre battle-ul opt. Ce a putut să facă echipa roz

Irina Fodor a făcut un anunț important în ediția 22 din sezonul 13 Chefi la cuțite, de pe 7 mai 2024. De altfel, roata s-a întors în bucătăria show-ului culinar. Concurenții din echipa roz au început să țipe la chef Richard Abou Zaki.

colaj foto cu irina fodor si stefan popescu si poza cu richard abou zaki la chefi la cutite sezonul 13 Galerie
Irina Fodor a anunțat o temă de gătit neașteptată, în ediția 22 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13 | Antena 1

Battle-ul opt aduce noi provocări pentru concurenți și chefi. În ediția 22 din sezonul 13 Chefi la cuțite, de pe 7 mai 2024, Irina Fodor și-a făcut apariția în bucătărie alături de chef Ștefan Popescu pentru a da o veste surprinzătoare.

„Avem o zi grea azi! Mai avem doar trei confruntări! E normal să fie din ce în ce mai greu, cred că vă așteptați și voi la asta. Vreți să aflați joculețul de astăzi? Ștefan, ca de obicei, va juriza. Joculețul va avea un avantaj. Trebuie să vă alegeți fiecare câte un concurent care va curăța un ananas și îl va tăia rondele, după care va curăța doi pomelo și va rade un dovleac integral. Un circuit de viteză. Cine termină primul a câștigat!”, a mărturisit prezentatoarea TV.

Echipele și jurații au făcut ochii mari când au aflat ce trebuie să facă. Haosul s-a dezlănțuit în platoul, după ce au primit startul probei de viteză. Irina Fodor a avut grijă să-i anunțe pe jurați că pot participa și ei la joc, dacă își doresc. De altfel, chefii pot schimba concurenții prin rotație.

Citește și: Chefi la cuțite, 6 mai 2024. Adnana Mihaela Irimia a izbucnit în lacrimi, în timpul duelului. Ce i-a zis Claudia Sauliuc

În cele din urmă, chef Alexandru Sautner și chef Richard Abou Zaki au decis să își ajute echipele. Așadar, cei doi au intrat în joc pentru a curăța cel de-al doilea pomelo.

Pentru a-l încuraja pe liderul lor, concurenții din echipa roz au decis să țipe la jurat: „Mișcă-te! Hai! Mai repede”

„S-au răzbunat pe mine pentru toate țipetele mele din acest sezon. Mi s-a părut foarte amuzant!”, a spus chef Richard Abou Zaki.

Ce anunț a făcut Irina Fodor despre tema din battle-ul opt din sezonul 13 Chefi la cuțite, de pe 7 mai 2024

În ediția 22 din sezonul 13 Chefi la cuțite de pe 7 mai 2024, chef Orlando Zaharia și echipa verde au fost desemnați câștigătorii joculețului. După verdictul dat de chef Ștefan Popescu, Irina Fodor a făcut un alt anunț surprinzător despre tema battle-ului opt.

„Să vă spun despre degustători! Multe doamne, 10 din 11. Astăzi este vorba despre culori! Eu o să vă arăt 13 culori, dar Orlando va alege 4 culori pe care le va bloca pentru fiecare echipă în parte, inclusiv a lui. Deci o să lucrați cu 9 culori. Nu trebuie să se regăsească în farfurie culorile blocate de Orlando”, a spus prezentatoarea TV.

„Mă sperie”, a evidențiat Mihai Dragomir.

Citește și: Chefi la cuțite, 6 mai 2024. Alexandru Sautner s-a enervat pe Richard Abou Zaki și a aruncat cu obiecte spre el. Ce a urmat

„E grea proba asta, băieți!”, a completat chef Richard Abou Zaki.

Chef Orlando Zaharia a hotărât să le blocheze echipelor adverse următoarele culori: alb, vișiniu, maro și verde.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 13 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Chef Orlando Zaharia, Chef Alexandru Sautner, Chef Richard Abou Zaki și Chef Ștefan Popescu au decis să scrie următorul capitol din bucătăria show-ului prezentat de Irina Fodor.

Astfel, la Chefi la cuțite, în noul sezon, cei patru jurați aduc în ringul culinar impresionanta lor experiență, fiind pregătiți să descopere noi talente în domeniul gastronomic, dar și să se întreacă în arena amuletelor, care aduce noutăți, începând cu acest sezon.

Fiecare Chef va primi un număr de puncte pentru preparatul său la întrecerile amuletelor, punctajul final fiind criteriul în funcție de care se va decide cine sunt Chefii care trec în etapa următoare, căci doar trei dintre cei patru jurați vor avea o echipă în etapa confruntărilor. Nu în ultimul rând, juratul care nu își va alcătui o echipă va decide în ce tabără va intra câștigătorul cuțitului său de aur.

Chefi la cuțite sezonul 13 aduce rețete savuroase, confruntări savuroase, momente delicioase și povești de viață surprinzătoare.

Edițiile integrale din sezonul 13 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Echipa verde, victorioasă în battle-ul de aseară, la Chefi la cuțite! Chef Sautner, pus în dificultate de proba de azi! ... Chefi la cuțite, 7 mai 2024. Alexandru Sautner, amuleta care a dezlănțuit haosul în bucătărie. Ce a făcut Alexandra Vebe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x