Antena Căutare

Chefi la cuțite, 17 aprilie 2024. Chefii și-au format echipele din sezonul 13. Cine sunt concurenții aleși de cei trei jurați

În ediția 14 din sezonul 13 Chefi la cuțite, de pe 17 aprilie 2024, chefii și-au format echipele. Chef Richard Abou Zaki, chef Orlando Zaharia și chef Alexandru Sautner au început să împartă tunicile pentru concurenții care au impresionat la a doua probă din bootcamp.

colaj foto cu irina fodor si orlando zaharia, alexandru sautner, richard abou zaki si stefan popescu la chefi la cutite sezonul 13 Galerie
Orlando Zaharia, Alexandru Sautner, Richard Abou Zaki și Ștefan Popescu și-au ales echipele la Chefi la cuțite sezonul 13 | Antena 1

Cel mai așteptat moment din sezonul 13 Chefi la cuțite a sosit! Telespectatorii au avut ocazia să vadă cine sunt concurenții aleși de chef Alexandru Sautner, chef Richard Abou Zaki și chef Orlando Zaharia.

De asemenea, și chef Ștefan Popescu a avut un rol foarte important în etapa battle-urilor. După cea de-a doua probă, juratul a fost pus să aleagă echipa din care va face parte cuțitul său de aur, Mihai Dragomir. În plus, acesta o să numească un concurent pentru fiecare echipă a colegilor săi.

Citește și: Chefi la cuțite, 16 aprilie 2024. Ce au putut jurații să găsească în farfuria unei concurente. Ce s-a întâmplat cu Liviu Moroiu

Tot în ediția 14 din sezonul 13 Chefi la cuțite de pe 17 aprilie 2024, chefii și-au ales culorile tunicilor. Astfel, chef Orlando Zaharia a tras la sorți culoarea turcoaz, chef Richard Abou Zaki a primit roz, iar chef Alexandru Sautner o să se îmbrace în tunică galbenă.

Pentru că chef Ștefan Popescu a hotărât ca Mihai Dragomir, cuțitul său de aur, să meargă la chef Orlando Zaharia, nu mai există decât 5 locuri în echipa turcoaz.

Care sunt echipele din sezonul 13 Chefi la cuțite. Ce alegeri au făcut cei trei jurați în ediția 14 de pe 17 aprilie 2024

Înainte să ofere tunici concurenților, jurații au fost puși într-o situație complicată. Aceștia au eliminat primii participanți care nu se regăsesc în echipele lor. Iată cum și-au format chefii echipele din etapa battle-urilor.

Cine sunt concurenții din echipa lui chef Orlando Zaharia

Primul concurent din echipa lui chef Orlando Zaharia este Alexandru Săbădeanu, cuțitul său de aur, urmat de Mihai Dragomir. Cea de-a treia tunică a juratului a fost oferită Tatianei Găman. Și Lucica Susanu a primit șansa de a merge în etapa battle-urilor din partea juratului.

De asemenea, Bogdan Năstase, luptătorul de K1, l-a convins pe chef Orlando Zaharia că locul său este în echipa turcoaz. Ultima tunică a juratului a mers la Alexandra Gabriela Veber.

Chef Ștefan Popescu l-a trimis pe Varză direct în echipa colegului său.

Citește și: Chefi la cuțite, 16 aprilie 2024. Anunțul care i-a lăsat mască pe toți în bootcamp. Deja au ieșit scântei între concurenți

„Dacă viața îți dă lămâi, eu fac limonadă! Îi mulțumesc pentru Varză, nu știu care a fost scopul lui. Voi face tot ce îmi stă în putință ca el să strălucească!”, a mărturisit chef Orlando Zaharia.

Cine sunt concurenții din echipa lui chef Alexandru Sautner

Din echipa lui Alexandru Sautner fac parte următorii concurenți: Mario Mădălin Dumitru (cuțitul de aur), Vlad Niculici, Iulia Maria Creangă, Ancuța Pop, Nicoleta Sima (Raisa), Gabriela Lucuțar cunoscută și ca Regina Întunericului, dar și Cătălin Țociu.

Cine sunt concurenții din echipa lui chef Richard Abou Zaki

Primul participant care intră în echipa lui chef Richard Abou Zaki este Antonio Ștefănescu. Și Claudia Sauliuc a primit o tunică din partea juratului. De altfel, cei care vor lupta în battle-uri purtând o nuanță de un roz deosebit sunt și Andrea Recaldin, Geanina Crăciun, Dumitru Arun Vasile și Adnana Mihaela Irimia.

Lăcrămioara Pintilie este cuțitul de aur al lui chef Richard Abou Zaki din sezonul 13.

„Cei care sunt în echipe să vină lângă chefi și lângă cuțitele de aur. Celorlalți le muțumim!”, a fost anunțul făcut de Irina Fodor.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 13 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Chef Orlando Zaharia, Chef Alexandru Sautner, Chef Richard Abou Zaki și Chef Ștefan Popescu au decis să scrie următorul capitol din bucătăria show-ului prezentat de Irina Fodor.

Astfel, la Chefi la cuțite, în noul sezon, cei patru jurați aduc în ringul culinar impresionanta lor experiență, fiind pregătiți să descopere noi talente în domeniul gastronomic, dar și să se întreacă în arena amuletelor, care aduce noutăți, începând cu acest sezon.

Fiecare Chef va primi un număr de puncte pentru preparatul său la întrecerile amuletelor, punctajul final fiind criteriul în funcție de care se va decide cine sunt Chefii care trec în etapa următoare, căci doar trei dintre cei patru jurați vor avea o echipă în etapa confruntărilor. Nu în ultimul rând, juratul care nu își va alcătui o echipă va decide în ce tabără va intra câștigătorul cuțitului său de aur.

Chefi la cuțite sezonul 13 aduce rețete savuroase, confruntări savuroase, momente delicioase și povești de viață surprinzătoare.

Edițiile integrale din sezonul 13 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, sezonul 13. Cine sunt concurenții din echipa lui chef Alexandru Sautner. Ei au primit tunica galbenă... Jurații Chefi la cuțite și-au format echipele cu care intră în confruntările sezonului 13: ei sunt concurenții celor pat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x