Antena Căutare

Ce au putut să pună în farfurie concurenții lui Orlando Zaharia în battle-ul doi din sezonul 13 Chefi la cuțite. Cine a degustat

În ediția 16 din sezonul 13 Chefi la cuțite, de pe 23 aprilie 2024, echipa verde a reușit să atragă atenția degustătorilor cu un preparat neașteptat. Chef Orlando Zaharia a fost foarte mândru de munca pe care au depus-o concurenții săi în cel de-al doilea battle.

Colaj cu echipa verde, chef Orlando Zaharia și degustătorii la Chefi la cuțite Galerie
În ediția 16 din sezonul 13 Chefi la cuțite, de pe 23 aprilie 2024, echipa verde a reușit să atragă atenția degustătorilor cu un preparat neașteptat | Antena 1

Cel de-al doilea battle a fost o provocare pentru chef Orlando Zaharia, chef Richard Abou Zaki și chef Alexandru Sautner. Aflați la începutul confruntărilor, chefii și concurenții au primit o temă care le-a dat mari bătăi de cap în ediția 16 din sezonul 13 Chefi la cuțite de pe 23 aprilie 2024.

Ziua a început cu multă adrenalină și suspans pentru cele trei echipe. Irina Fodor și chef Ștefan Popescu și-au făcut apariția în bucătăria show-ului culinar pentru un joc neașteptat cu un avantaj de proporții uriașe.

După câteva minute de distracție și râsete, zâmbetele concurenților au dispărut odată cu vestea primită de la prezentatoarea TV. Aceștia au amuțit la gândul că trebuie să pună în farfurie 13 elemente.

Cea mai dificilă misiune a echipelor este să realizeze un preparat spectaculos pentru degustătorii din battle-ul doi al show-ului culinar. De data aceasta, ursitoarele au pășit în platoul Chefi la cuțite pentru a juriza mâncarea pe care concurenții au gătit-o cu multă pasiune.

Citește și: Cum au reacționat jurații când au văzut sortimentele de vin pe bancul de lucru, la jocul pentru amuletă. Ce le-a spus Irina Fodor

Lucrurile au luat o întorsătură uluitoare în ediția 16 din sezonul 13 Chefi la cuțite. Chef Alexandru Sautner a folosit o amuletă puternică prin care a făcut schimb de un concurent. Acesta l-a înlocuit pe Cătălin Țociu din echipa galbenă cu Mihai Dragomir din echipa verde.

Spiritele s-au încins atunci când chef Richard Abou Zaki a folosit un avantaj care a adus haosul în bucătărie. Acesta a dat o amuletă „periculoasă” prin care le-a cerut celor doi jurați să nu mai comunice cu echipele lor timp de o jumătate de probă.

Ce au putut să pună în farfurie concurenții din echipa verde la battle-ul doi din sezonul 13 Chefi la cuțite

Deși a fost multă agitație la bancurile de lucru, concurenții s-au descurcat de minune sub presiune. Cele trei echipe au ieșit în evidență prin farfuriile spectaculoase pe care le-au realizat în cel de-al doilea battle al sezonului 13 Chefi la cuțite.

Echipa verde s-a făcut rapid remarcată prin cele 13 elemente delicate și gustoase. Ursitoarele au fost impresionate de plating-ul pe care concurenții lui chef Orlando Zaharia l-au realizat, dar și de savoarea preparatelor.

Un lucru este cert, cele 13 antreuri pot fi servite alături de un vin rosé sublim Magnus Monte de la Crama Ceptura. Acest sortiment de vin cu nuanțe delicate și parfumuri florale completează perfect bucatele, aducând o notă de prospețime și subtilitate în fiecare înghițitură.

„Arată foarte bine”, a fost reacția degustătorilor.

Citește și: Chef Richard Abou Zaki și echipa roz au impresionat coșarii cu un preparat spectaculos. Ce au gătit concurenții: „Era gustos!”

„Mie îmi place cum a ieșit farfuria noastră. Ale multe culori, gusturile sunt combinate. Există sărat, dulce, fructe de mare. Avem o farfurie top!”, a mărturisit Alexandru Săbădeanu, cuțitul de aur al lui chef Orlando Zaharia din sezonul 13 Chefi la cuțite.

Chefi la cuțite se vede în fiecare luni, marți și miercuri de la 20:30 pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Chef Richard Abou Zaki și echipa roz au impresionat coșarii cu un preparat spectaculos. Ce au gătit concurenții: „Era gu... Cum au reacționat jurații când au gustat din preparatul fără sare al echipei roz. Ce a dezvăluit chef Richard Abou Zaki...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x